Voor & Na

Voor de spray behandeling

Scrubben
Ik adviseer je om de huid dag ervoor of s'ochtends over je hele lichaam licht te scrubben voordat je een Spray Tan behandeling krijgt, dit zorgt voor een egale dekking en een betere opname van de tanningvloeistof.
Gebruik na het scrubben geen bodylotion of crème .
Scheren
Scheer niet op de dag zelf, het kan zijn dat je huid daarna te gevoelig wordt voor de spray, daardoor kunnen er vlekjes ontstaan.
Scheer je minimaal 12 uur voor of 24 uur na de tanning.
Parfum, Deodorant & Crème
Gebruik geen bodylotion en/of crème op de dag van de Spray Tan behandeling, dit zorgt voor een slechtere dekking van de tanningvloeistof en dus een minder sterk resultaat.
De bodylotion en/of crème kan ervoor zorgen dat de teint niet goed fixeert of ‘pakt’ of dat er vlekjes of oneffenheden ontstaan. 
Gebruik ook geen aftershave of parfum op de dag van de Spray Tan behandeling. 
Kleding
Draag comfortabele, ruimvallende en donkere kleding op de dag van je Spray Tan behandeling, zo minimaliseer je de kans op afgeving en oneffenheden.
Denk hierbij aan een jurk, een loszittend trainingspak.
Mocht je toch iets lichts aanhebben of vlekken tegenkomen op je kleding? Maak je geen zorgen! 
Alle ingrediënten kunnen uitgespoeld worden, echter bestaat er een kans dat ze in nylon of leer kunnen trekken.

Tijdens de Spray Tan behandeling

Handen & Nagel Bescherming
We beschermen je handpalmen, je voeten en je hielen met een speciale barrière-crème.
De handpalmen en de hielen worden ingesmeerd met een vettige lotion zodat de spray niet pakt op de binnenkant van je hand of bij je hielen. 
Je voetzolen worden beschermd met speciale "sticky feet", een kartonnen slipper voor onder je voeten, dit biedt voldoende bescherming tegen DHA spray.
Nagellak mag je laten zitten, mocht je geen nagellak dragen dan heb ik in salon altijd een speciale lak om je nagels te beschermen.
Dresscode 
Tijdens de Spray Tan behandeling kun je zelf beslissen wat je aan wil. 
Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. 
Heb je liever een full body spray dan mag je ook naakt (dit geld niet voor mannen) of topless zijn. De keuze ligt volledig bij jou!

Na de spray behandeling

Ik adviseer je om na een Spray Tan behandeling de eerste 8 uur niet te sporten of te douchen, en de eerste 24 uur niet naar de sauna te gaan, te zwemmen of te baden.
Geef de Spray Tan de tijd om volledig in je huid te trekken.
Bij het douchen zal het water altijd een bruine verkleuring krijgen. Schrik niet dit is de overtollige vloeistof en dit zal niet ten koste zijn van je bruine teint.
Wrijvend afdrogen van de huid heeft een schurend effect, waardoor de bruine kleur ongewenst snel kan verdwijnen. Dep je huid dus droog!
Scheren
Scheer of hars je minimaal 12-uur na een Spray Tan behandeling.
Dit heeft hetzelfde effect als een scrub op de huid.
Sieraden
Draag tot 8 uur ná de Spray Tan behandeling GEEN sieraden draagt. Doe je dit wel, dan kunnen wij geen egale kleur zonder strepen of vlekken garanderen.
Zonnen
Mocht je na een Spray Tan behandeling gaan zonnen, onthoud dan goed dat een Spray Tan GEEN bescherming biedt tegen UV-straling! Smeer je dus altijd goed in!

Mocht het regenen neem een paraplu mee!


http://www.spraytanning.startpagina.nl