Prijslijst

Spray-tanning gehele lichaam (incl. gezicht)...€ 27,50

Spray-tanning boven lichaam (incl gezicht)...€ 22,50

Spray-tanning gezicht, decolleté en armen...€19,50

Spray-tanning gezicht en decolleté...€ 15,00

Spray-tanning benen...€ 16,50

Spray-tanning gezicht en hals...€ 12,50

Gratis parkeren voor de deur. NU VERKRIJGBAAR IN MIJN SALON
de award-winning Natural Tanning Spray

MARC INBANE  200ml € 39,95                                                                                                                                                                         


 

Bij Ellen Spray-tan Maastricht kunt u ook terecht voor de gehele verzorgingslijn van White to Brown om je kleur mooi bij te houden.


WhitetoBrown Mist:

Whitetobrown natural looking spray tan.
Makkelijk binnen een paar minuten aan te brengen en u ziet direct een mooi egaal natuurlijk resultaat met de bekende prachtige goudbruine teint van het internationale spray-tanmerk Whitetobrown.
De bruin zonder zon spray bevat DHA, kleurloos suikerriet, dat reactie maakt met de huidcellen, uw eerste huidlaag, waardoor deze bruin kleuren. Deze spray is daarom een veilig alternatief voor de zon.
De self-tan spray is dermatologisch getest en uiteraard niet getest op dieren, voldoet aan de EU regelgeving en bevat huidverzorgende elementen, als Aloë Vera en vitamine E. Droogt snel, zonder vlekken en laat u tot 5 dagen (afhankelijk van de snelheid van uw cel vernieuwing) stralen alsof u een weekje naar een zonnig oord bent geweest.
De Whitetobrown Tanning spray van 200 ml is tot 40 keer te gebruiken voor gezicht en decolleté, zodat u hiermee het hele jaar een fantastische mooie bruine teint kunt creëren in een handomdraai.


€ 29,95 incl. tanning gloveWhitetoBrown Mousse:

De fluweelzachte mousse formule geeft een medium gouden teint, met een onmiddellijke kleur die zich ontwikkeld na het aanbrengen op de huid.
De hydraterende mix van Aloë Vera en vitamine E zorgen voor uitermate lange en duurzame resultaten.
WhitetoBrown geeft een mooie en frisse kleur.
Bij deze mousse wordt een tanning handschoen bij geleverd.

€ 34,95 incl. tanning glove

WhitetoBrown Wash:

Milde body wash. Speciaal ontwikkeld om de huid te verwennen en verfrissen, zonder de tanning ervan af te wassen. WhitetoBrown body wash heeft een heerlijke, subtiele geur. Bevat daarnaast toegevoegde vochtinbrengende ingrediënten, die de huid optimaal verzachten.

€ 12.95

WhitetoBrown Tanning Glove:

Gladde, zachte handschoen van hoge kwaliteit. Speciaal voor het vlekvrij insmeren van tanning vloeistof en verzorgingsproducten, zonder dat daar apparatuur aan te pas hoeft te komen. Ideaal voor thuis gebruik. Zo blijven je handpalmen vrij van de tanning. De WhitetoBrown tanning glove is machine wasbaar op 40 graden voor herhaald gebruik.

€ 7.95